A 69 éves John és a 63 éves Susan Cooper azután lett rosszul, hogy a szomszédos szobát ágyi poloska elleni szerrel kezelték.


Szén-monoxid-mérgezést szenvedett egy brit házaspár egy egyiptomi hotelben. Azután lettek rosszul, hogy a szomszédos szobát egy ágyi poloskák elleni szerrel kezelték le.

Az eset 2018 augusztusában történt El-Gurdakában. A 69 éves John és a 63 éves Susan Cooperre a lányuk talált rá rendkívül rossz állapotban, egy nappal azután, hogy a szomszédos lakosztályt fertőtlenítették.

„A családunk még mindig nehezen tudja felfogni, min mentünk keresztül azon a napon, és úgy érezzük, ennek sosem lett volna szabad megtörténnie” – mondta a pár lánya, Kelly Ormerod. Mivel a tragédia reggelén a szülei nem jelentek meg a reggelinél, a nő - aki külön szobában aludt - felment hozzájuk. Az apja öklendezve nyitott ajtót, az anyja pedig az ágyon feküdt, a hajában hányással. Kelly szerint a szobában furcsán nehéz volt a levegő.

Egy német turistacsoport arról számolt be: a Cooperékkel szomszédos szobában nem sokkal korábban ágyi poloska-fertőzést jelentettek, a személyzet pedig kifüstölte a szobát, és ragasztószalagokkal zárta le az ajtókat. Csakhogy a fertőzött szobának volt egy közös, zárt ajtaja is a brit pár lakosztályával.

James Adeley, Lancashire megye vezető halottkémje a vizsgálata során arra jutott, hogy

Johnhoz és Susanhez két orvos érkezett, akik a lányuk szerint pánikba estek. A házaspár meghalt, a lányuk pedig arra gyanakszik, hogy egyes szerveiket eltávolították.

(Forrás: 24.hu, Metro)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!