A 29 éves pécsi férfit majdnem két hétig keresték. Végül kedden közölte az anyukája, hogy a fia meghalt.


Közel két hétig kereste az egész ország B. Dánielt. A 29 éves pécsi férfi szeptember 6-án rosszullétre hivatkozva szállt le egy buszról Dusnoknál, majd eltűnt.

A napokig tartó keresés után édesanyja végül szeptember 17-én jelentette be a közösségi médiában, hogy megtalálták a fia holttestét, és Danit feltehetően baleset érhette.

Az ismert eltűnt-kereső, Nagy László már az első napokban felvette a kapcsolatot az asszonnyal, írja a Blikk. A lapnak azt is elárulta, hogyan találtak rá a férfira és mi történhetett vele.

A kutatás közben nehéz dolgunk volt, nem lehetett tudni, hogy pontosan mi és miért történt. Annyi emberhez eljutott a keresés, hogy sok fals információt is kaptunk a hollétéről, amiket minden esetben ellenőrizni kellett” – mondta a Blikknek Nagy László.

„Az elmúlt egy évben nagyon sok minden történt. Kisért a balszerencse, amiket a rossz döntéseim idéztek elő. Volt, akit megbántottam, ezért nem is várok sem sajnálatot, sem megbocsátást. Most azonban ezt próbálom megfordítani” – fogalmazott két hónappal ezelőtt az utolsó bejegyzésében közösségi oldalán Dani..


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!