Az anyja a rendőrségtől és a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesülettől is segítséget kért, sőt, a közösségi médiában is kétségbeesetten keresi fiát.


Pénteken rejtélyes körülmények között tűnt el Bódog Dániel, egy 29 éves férfi, aki Kalocsa és Dusnok között szállt le egy buszról, miután rosszul lett.

A Teol.hu cikke szerint a férfi eltűnése után másnap már keresőkutyával próbálták nyomára bukkanni. A kutya Dusnoknál, a Vajas-folyó medrénél talált szagot, amit egészen a fajszi Duna-partig követett, de ott nyoma veszett. A vízen is folytatták a keresést, eddig eredménytelenül.

Az édesanyja több Facebook-csoportban is megosztotta fia eltűnésének történetét, ezekhez a posztokhoz rengeteg hozzászólás érkezett.

A rendőrség már körözést adott ki az eltűnt férfi miatt.

Bódog Dániel 186-190 centiméter magas, 71-80 kilós, barna göndör hajú. Különleges ismertetőjegyei közé tartozik a bal alkarján lévő iránytű és rovásírás tetoválás, a bal felkarján található ginkgo biloba levél tetoválás, valamint a jobb felkarján három háromszög. A hasán egy 3 centiméteres műtéti heg is van.

(via baon.hu)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!