A színész Palik Lászlóéknak őszintén beszélt a Farm VIP-béli szerepléséről és válásáról is.


A Farm VIP műsorát nemrég megnyerő Szabó Simon volt Palik Lászlóék Három igazság című videós műsorának vendége. A színész beszélt a realityről válásáról és a Balogh Edina és közte kialakult kapcsolatról is.

Szabó Simon szerint gyerekein nem lehetett észre venni, hogy rosszul élték volna meg a válást. „Minden nap beszélünk, találkozunk. Nagyon sok mindenben úgy döntöttem, hogy nekem nem jó, de a gyerekeknek jó. Sok mindenben mentem alá egy olyan megállapodás érdekében, hogy a gyerekeknek legyen jó: például a gyerektartás, a láthatás, hogy hol, milyen lakásban lakjanak. Nem az én érdekeimet kell nézni” – fogalmazott a színész.

Beszélt – ha szűkszavúan is – új párjáról, Balogh Edináról is.

– fogalmazott a Moszkva tér és a Megdönteni Hajnal Tímeát sztárja.

Arról is beszélt, látszódhatott-e a Farm VIP alatt, hogy alakul valami közte és színészkollégája között: „Én amennyit láttam a műsorból, abból nem vettem észre, ez ott még tök más volt: nem az a bizonyos szikra volt. Van olyan ember, akivel szívesen vagy ebben a helyzetben. Akivel nemcsak akkor akarsz beszélgetni, amikor vajat kell köpülnöd.”

Őszintén beszélt arról is, hogy két évvel ezelőtt (akkor 43 évesen) elérte egy életközepi válság. „Minden átértékelődik, szakmailag, magánéletileg is. Ez a farm abszolút az ellenkezőjét bizonyította annak, amit gondoltam magamról: úgy mentem oda, hogy egy hét után jövök haza, ehhez képest ott voltam negyven napot. (…) Tök rossz dolog: másfél éve cigizek, úgy, hogy előtte 13 éve nem dohányoztam” – vallott az érzéseiről őszintén Palikéknak Szabó Simon.

(24.hu)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!