Többen is észrevették, hogy a két színész nagyon összemelegedett a műsor ideje alatt. Balogh Edina nem akarja tovább titkolni, hogy mi van köztük.


Kezdetben csak barátok voltak, ma már azonban egy párt alkot Balogh Edina és Szabó Simon, írja a Blikk. A két színész a Farm VIP forgatásai alatt került közel egymáshoz, amit sokan észrevettek a lopott pillantásokból és simogatásokból. Mindkét sztárnak tavaly ért véget a házassága: Szabó Simon júniusban vált el feleségétől, majd szeptemberben el is költözött otthonról, míg Balogh Edina egykori férje már össze is jött valaki mással.

A két színész a műsor után is tartotta a kapcsolatot és azt vették észre, hogy már nem csak egyszerű baráti találkozókról van szó.

„Nehéz megmondani pontosan azt a pillanatot, amikor rádöbbentem, hogy ez már más. A baráti beszélgetések átcsaptak más típusú beszélgetésekbe; éreztük, hogy több van köztünk, mint barátság. Az én életemben ez nagyon nagy dolog, mert Krisztiánnal tizenegy éven át az értékrendem szerint monogám kapcsolatban éltem, még csak nem is nézelődtem” – mondta a lapnak Balogh Edina, akinek a vége felé tart a válása.

„Egyelőre kezdeti, friss az egész mindkettőnk életében, ennél mélyebben nem is beszélnénk erről, mert nincs itt az ideje. De egy pár vagyunk, nem cáfolom” – árulta el a színésznő, aki nem szeretne tovább bujkálni.

„A legfontosabb emberek, a gyerekeim tudják, hogy Simon jelen van az életemben. A férjem is tudja, és mindketten előre tekintünk. Úgy tudnám megfogalmazni a kapcsolatunkat, hogy ez nagyon szép és mély, érzelmekkel teli kapcsolat, de korai még bármit is mondani róla. Nagyon hasonlóak vagyunk, hasonlóan látjuk a világot, így nem nehéz egy kapcsolatban létezni. Két olyan ember találkozott, akiknek nagyon hasonló az útjuk, ami könnyebbség.”


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!