Eleinte minden remekül ment, de egyre gyülekeztek az aggasztó jelek a francia férfi körül.


Nemrégiben mi is írtunk Angela White pornószínésznőről, aki azzal került be a hírekbe, hogy gyakori partnere és kollégája, Keiran Lee azt állította, elképzelhető, hogy hatalmas pénisze juttathatta kórházba őt. Később kiderült, hogy White fájdalmai vakbélpanasza miatt jelentkeztek.

A művésznő most egy másik bizarr sztorijáról mesélt. Talán nem meglepő, hogy ebben a szakmában gyakran kapnak ajánlatot a nők. Így volt ez egyszer White-tal is: mint mesélte, egyszer egy rendezvényen egy rajongója, összeszedve bátorságát, és megadta neki telefonszámát. Ő ugyan nem törődött ezzel, de később megtalálva a számot úgy gondolta, miért ne. Jól sikerült a randi a férfival, akiről kiderült, hogy egy francia képzőművész.

Végül Angela a lakására is elment vele, ahol szinte azonnal egymásnak estek. A kaland jól kezdődött, de a nő később meglepődve látta, hogy a férfival nem minden stimmel. Eleinte abból volt konfliktus, hogy nem akart óvszert használni,

„Az jutott eszembe, hogy te jó isten, az Amerikai psychóba csöppentem!” – fogalmazott Angela.

A pohár végül ott teltbe a sztárnál, amikor észrevette, hogy a francia férfi titokban felvételt próbál készíteni a légyottról. „Valójában nem velem akart lenni, csak fel akart vágni a barátai előtt” – magyarázta Angela White, hogy miért öltözött fel villámgyorsan, és hagyta ott azonnal a férfi lakását.

(Daily Star, 24.hu)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!