Stella Bareynál még a külső sem számít, már elkezdte fogadni a jelentkezéseket.


Szexturnéra indulna egy amerikai OnyFans-modell, az a terve, hogy az USA minden államában lefekszik egy rajongójával. Stella Barey azt mondta, hogy a külső nem számít.

A 24 éves nő havi 200.000 dollárt, vagyis közel 70 millió forintot keres az OnlyFansen azzal, hogy „minden egyes nap” szexel. A Tiktokon 600 ezer követője van, ahol rendszeren beszámol az elfoglalt „szexmunkás életéről”.

Az Iced Coffee Hour nevű podcastben azt mondta:

„Amikor egy fontos mérföldkőhöz érek, mondjuk, elérem az 500 ezredik vagy egymilliomodik Twitter-követőmet - nem tudom, ez lehetséges-e -, szóval, szeretnék turnézni az államokban.”

Stella azt is kifejtette, hogy a követői közül sokan sokkal őrültebbek nála, és rengeteget tanítanak neki a szexről, és „rengeteg új ötletet adnak olyan dolgokra, amiket ki akarok próbálni, úgyhogy szuper hálás vagyok nekik”.

A műsorvezetők arra is rákérdeztek, ha nem vonzódna a kiválasztott rajongóhoz, de Stellának ez sem jelent problémát.

- magyarázta az OnlyFans-modell.

Stellának jelenleg 457 ezer követője van a Twitteren, és már elkezdte fogadni a jelentkezéseket a turnéjára. A nő azt is elárulta, hogy eddig egyetlen rajongójával sem feküdt le, és mielőtt szingli lett, az elmúlt hét évben mindössze öt férfival volt együtt.

(via Daily Star)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!