A Wrexham 15 év után hagyhatja el az angol ötödosztályt. Ehhez szombaton hazai pályán kell győzniük.


Óriási akciókkal és exkluzív videóval készül egy erotikus modell arra, ha a Wrexham szombaton kivívja a feljutást az angol negyedosztályba, írja a Daily Star. A walesi csapat azóta különösen népszerű, hogy Ryan Reynolds és Rob McElhenney lettek a tulajdonosai, a klub működéséről pedig népszerű dokusorozat készült, amit Magyarországon a Disney+-on lehet megnézni.

Köztük lesz Alaw Haf is, aki nemcsak a helyi stadionban, hanem a klub legendás kocsmájában is törzsvendégnek számít. Az erotikus modell a lapnak azt mondta, hogy egész hétvégén ki sem fog józanodni, ha a két hollywoodi sztár csapata megnyeri a bajnokságot.

Ebben az esetben ráadásul exkluzív ajánlatokkal kedveskedik majd az OnlyFans-en a hozzá hasonlóa Wrexham-szurkolóknak, akiknek egy különleges videóval is készült a népszerű pornós. A 24 éves Haf azon kevés modellek egyike, akiknek csak jó tapasztalati vannak a rajongóival, ha az életben is találkozik velük. A pornós szerint szerencsére a wrexhamiek nem trollok, hanem jó fej emberek, akik a stadionban is gyakran leszólítják.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!