Mindig is ezt akartam, ezért csinálom azt, amit – vallotta be az OnlyFans-celeb. A szegénységből csöppent a luxusba a floridai lány.


Egy tizenéves OnlyFans „sztár” fizette ki szegénységben élő családjának minden tartozását – írja a Daily Mail. A 19 éves Sophie Rain, akinek több mint 11 millió követője van az oldalon, nemrég egy 15 ezer dolláros, azaz több mint 5,3 millió forintnyi adósság rendezésével lepte meg szüleit, akik egy új autót és egy hűtőszekrényt is kaptak tőle.

– idézi az amerikai, floridai lányt a lap. Sophie Rain, aki önmagára influenszerként tekint, tavaly áprilisban kezdett a tartalomgyártásba. A 20 éves nővére, Sierra segítette, akinek ekkor már voltak követői. Noha a többség szinte semmit sem keres az OnlyFans-szen, a két lány azon kevesek közé tartozik, akiket felemelt az oldal.

– mesélte a lány. Bár Rain élvezi, hogy költekezhet – ha elmegy valahová, akár 30 ezer dollárt is képes elkölteni –, a pénze több mint kétharmadát valójában egy megtakarítási alapba teszi. A többi pénzt szüleire és három testvérére költi. Erről azt mondta, nem kis részben az ő szegénységük miatt vágott bele az egészbe:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!