Egy hosszú munkanap után csak egy curryt akart enni az angol férfi. Pechjére a futár is hasonlóan gondolkozott.


Másfél órán keresztül hiába várta a curryjét egy angol férfi, az étel csak nem akart megérkezni. A várakozást megunva telefonálni kezdett, de minden szám elérhetetlen volt, amit hívott. Végül nagy nehezen elérte a Deliveroo futárcég élő chatjét, akik gyorsan kiderítették, hogy mi a gond, írja a Mirror.

Írásbeli válaszukból kiderül, hogy

A tízórás műszak után az ételét hiába váró férfi visszakapta a kaja árát, valamint további 5 font (2400 forint) jóváírást is kap a következő rendeléséből. Az éhesen maradt férfi próbálta elérni az éttermet a futárcég által megadott számon, hogy személyesen is elmondja a véleményét a történtekről, de nem járt sikerrel, mert a hívott fél nem volt kapcsolható.

A Deliveroo közleményben fejezte ki sajnálatát a történtek miatt. Hangsúlyozták: minden munkatársuktól tiszteletteljes és profi hozzáállást várnak el. Amennyiben mégis hasonló dolog történik, magától értetődő a csalódott ügyfél kártalanítása, valamint a helyzet rendezése a szóban forgó futárral.

A Redditre posztolt történet alá érkező kommentekből kiderült, hogy

Az egyik hozzászóló a KFC-től érkező rendelését várta hiába hónapokkal korábban. Az ő esetében a futár beugrott egy közeli McDonald'sbe, ahol húsz percig ücsörgött feltehetően a barátaival, miközben felfalták az összes ételt. Ezután pedig egyszerűen elhajtott a címmel ellenkező irányba.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!