Nemrég Dr. Dre kapcsán írtunk arról, hogy az amerikai rapper 300 ezer dollárt fizet havonta az exfeleségének tartásdíj gyanánt, ami forintban a 90 milliót is meghaladja.

Kapcsolódó

Dr. Dre-nek házastársi tartásként havi 300 ezer dollárt kell fizetnie az exfeleségének

A baj nem kicsi.

Hasonló helyzet van Kelly Clarkson és Brandon Blackstock esetében: 2020 szeptemberéig voltak házasok, ám a bíróság csak most hozott ítéletet néhány kérdésben. Kiderült, hogy az énekesnőnek havi 200 ezer dollárt kell perkálnia férjének házastársi tartásdíjként, ebben némi gyermektartásdíj is szerepel bizonyos mértékben. Magyarul: 61 millió dollár üti Blackstock markát havonta.

A kezdeti összeg, amit a férfi szeretett volna, sokkal több volt: nagyjából 450 ezer dollárt kért volt feleségétől, de ennek a kérésnek nem adott helyet a bíróság. Két évig fogja kapni az összeget, utána jelentősen csökkentik majd.

Clarkson sajtósai a People-nek elmondták, ebben az esetben egy dolog volt fontos az énekesnőnek: hogy ne sérüljenek a válásban gyerekeik. Persze az indokolatlan kérésekkel is kezdeni kellett valamit, amelyek exférjétől és annak ügyvédeitől érkeztek.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!