Az énekesnő elárulta, hogyan indult a karrierje és most hogy érzi magát.


Kilenc éve él a reflektorfenyben, de nehéz úton jutott el a 2014-es X-Faktortól a Sztárban Sztár zsűriszékéig Tóth Andi. A most 24 éves énekesnő a Borsnak mesélt minderről.

Andi nagyon fiatalon nyerte meg az X-Faktort, saját bevallása szerint akkor nem sokat tudott még a világról.

"Bonyolult elmondani ezt az elmúlt kilenc évet, vagy lassan tízet, amióta a szakmában vagyok. Amikor kezdtem, én egy nagyon nyers alapanyag voltam.

- mondta.

Szerinte az X-Faktor után nem találta az útját, de segítséget sem nagyon kapott ehhez.

"Ha nem egyedül vagyok, talán egy jó menedzserrel könnyebb lett volna, de nem volt ilyenre lehetőségem.

A lapnak elmondta, hogy énekesi pályája elején is rossz emberekkel dolgozott együtt, mert nem adhatta saját magát, pedig tudta, hogy merre szeretne menni.

"Konkrétan három éve vagyok úgy önmagam, hogy meg is tehetem, van rá lehetőségem, és van egy biztos ember mellettem, tudom finanszírozni is, és most már biztos talajon áll a két lábam" – árulta el.

"Nyilván a helyzetek is kihoznak belőlünk bizonyos dolgokat, akkor is még formálódunk. Biztos, hogy két év múlva én sem leszek ugyanaz az ember, aki most vagyok, de nagyon lelkesen várom. Úgy vagyok vele, hogy nem félek attól, hogy mivel állok szemben, és milyen ember leszek tőle, hanem azt mondom: »Gyere, csináljuk!«" - mondta a lapnak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!