A trombitás bokapereccel a lábán szerepelhet a műsorban, ha engedélyt kap rá a bv-től.


Lagzi Lajcsi és Südi Iringó lehet az október végén induló Dancing with the Stars tizedik párosa, tudta meg a Blikk. A lap értesülései alapján a 63 éves trombitaművésznek ehhez azonban szüksége van a büntetés-végrehajtás (bv.) engedélyére is, amit még nem kapott meg, ezért is nem mutathatta be a párost a TV2.

Galambos Lajost gáz-, áram-, és vízlopás miatt 3 év 6 hónap börtönre ítélték. A zenész tavaly vonult börtönbe, ahonnan 14 hónap után, idén júliusban kiengedték. Jelenleg reintegrációs őrizetben van a boldogasszonypusztai birtokán, nyomkövetőt visel, és indokolt esetekben a bv. engedélyével hagyhatja el az otthonát.

Indokolt eset lehet a munkavégzés, és a műsorban szereplés esetében ennek számítana. Mindez nem lenne példa nélküli, mivel a táncos show amerikai eredetijében egy közismert szélhámos szintén bokapereccel a lábán szerepelhet:

„A csatorna idén is törekedett arra, hogy igazán nagy nevek szerepeljenek a táncos show-műsorba. Gondoltak egy merészet, felkérték Galambos Lajost, aki – úgy hallottam – igent mondott a felkérésre, ám ahhoz, hogy ez meg tudjon valósulni,

– árulta el a Blikknek egy informátor.

A lap azt is megtudta, hogy Galambos Lajos táncpartnere Südi Iringó lehet. A 42 éves táncművész az RTL Szombat esti láz című műsorában lett ismert, most tíz év kihagyás után térne vissza a képernyőre.

A napokban az is kiderült, hogy a TV2 korábban Varga Judit, egykori igazságügyi minisztert, Magyar Péter korábbi feleségét is felkérte, hogy szerepeljen a műsorban:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!