Egy érdekes játék keretében kellett véleményeznie kolléganőjét az énekesnek.


Érdekes játékot játszattak Tóth Andival: a Refresher.hu YouTube-csatornája szavakat, fogalmakat sorolt az énekesnek, akinek egytől ötig terjedő skálán kellett értékelnie azokat, majd a véleményét röviden kifejteni róluk.

Andi így elmondta többek között azt is, mit gondol a házasságról. Ezzel kapcsolatban bizonytalan is lett, mert elsőre ugyan öt csillagot adott, de ezt rögvest módosította is. „Sajnos manapság már nem arról szól a házasság, mint régen, vagy lehet, hogy én olvastam túl sok romantikus regényt, de nekem tökre arról szól a házasság, hogy örökre együtt vagyunk, és megbeszélünk mindent, és kitartunk egymás mellett jóban-rosszban, de manapság már mindenki elválik egy éven belül” – magyarázta, hogy miért váltott hirtelen két csillagra.

Mivel Tóth Andi is egy tehetségkutatóban, az X-Faktorban tett szert igazán nagy ismertségre és népszerűségre, különösen érdekes, hogy mit gondol a mai tehetségkutatókról. Szerinte ezek ma már nem arról szólnak, mint régen: inkább számítanak reality-shownak, mint szakmai megmérettetésnek.

Izgalmas volt az is, mit gondol az énekesnő kollégájáról, Tóth Gabiról, akivel korábban éles vitáik és odamondogatásaik voltak a közösségi médiában – nem is olyan rég meg is jegyezte, hogy Gabi letiltotta őt a felületeiről.

Andi most azt mondta Gabiról:

(via Blikk)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!