Posztolással indította a tetőzés előtti napot a főpolgármester. Ebből többek között az is kiderül, hogy mától lezárják a metró Batthyány téri állomását.


„Jóval a tetőzés előtt befejeztük a munkálatokat. A fővédvonalon 9 méteres magasságig épültek ki a szükséges helyeken az ideiglenes gátak. A védművek kiegészítő megerősítését is elvégezték kollégáink a biztonság fokozása érdekében” – közölte péntek reggel a Facebookon karácsony Gergely.

A főpolgármester posztjából kiderül, hogy a Fővárosi Csatornázási Művek figyelőszolgálata folyamatosan járja a gátakat, ha szükséges, a készenléti egységek azonnal bevethetők. Ezen felül a Fővárosi Vízművek szakemberei is éjjel-nappal figyelemmel kísérik az árvíz alakulását.

- írja a posztban Karácsony.

A főpolgármester felhívja a figyelmet arra is, hogy le kellett zárni a III. kerületi Pók utcát is a Szentendrei út felől, ez a korlátozás pedig a 106-os busz útvonalát érinti.

Karácsony Gergely a bejegyzés végén ismét arra kér mindenkit, hogy ne közelítse meg veszélyes mértékben az elárasztott területeket. Szerinte eddig minden a terv szerint halad, de a neheze még csak most jön.

A teljes bejegyzést itt lehet elolvasni:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!