A Tisza Párt elnöke szerint a magyar miniszterelnök csak szavakban harcol a migráció ellen. Egyben követelte, hogy állítsa le a magyar iskolák és óvodák átalakítását munkásszállóvá.


Szokatlan dologgal támadta péntek reggeli Facebook-posztjában Magyar Péter Orbán Viktort – egész pontosan olyasmivel, amivel éppen a kormányzat szokta az ellenzéket, lassan tizedik éve.

– írja a Tisza Párt elnöke.

Az ellenzéki politikus a Nyugat.hu és a Kisalföld.hu értesüléseire utalt bejegyzésében.

A helyi portálok idézik Szalai Csaba polgármestert is, aki azt írta: „[egy] posztból értesültünk róla, hogy a csermajori iskola állami fenntartásba került, kiemelt állami beruházásként menekültek elszállásolását tervezik a belső területeken”.

Magyar Péter posztját úgy folytatja: „Elég a félrebeszélésből, elég a hazudozásból, ha önök tényleg meg akarják védeni a magyar határokat, ha tényleg kívül akarják tartani az illegális migránsokat, akkor miért alakítják át a magyar adófizetők pénzén az egykori jó nevű iskolát migránstáborrá?”

Szerinte a Fidesz csak szavakban utasítja el a migrációt, ehelyett „2000 embercsempészt engedtek szabadon, titokban migránstábort építenek és évente 60 ezer ázsiai gazdasági migránst hoznak be hazánkba, a magyar emberek biztonságát és megélhetését alárendelve a nagy multinacionális cégek profitszerzésének”.

– teszi hozzá Magyar Péter.

Ahogy arról korábban írtunk, a Tisza Párt a közvélemény-kutatások szerint kezdi egyre inkább megközelíteni a Fideszt, míg Budapesten egyértelműen át is vették már az első helyet.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!