Az énekesnőt megtépte és leköpte a hatfős csapat, akik a kinézetére is trágár megjegyzéseket tettek. Később már halálos fenyegetések is elhangzottak.


Megtámadták Opitz Barbit és barátját, a magyar Ken babát egy budapesti bevásárlóközpontban kedden este - tudta meg az egyik szemtanútól a Bors.

A szemtanú szerint egy hatfős roma csapat kötött bele az énekesnőbe és VV Gregbe. A csapat trágár szavakkal illette Barbi kinézetét, majd miután ők nem ragáltak rájuk, az egyikük a hajánál fogva kezdte el rángatni az énekesnőt, ami már neki is sok volt és a táskájával ment neki a támadónak.

A támadókhoz később még ketten csatlakoztak és a riasztott biztonsági szolgálat munkatársainak is neki akartak menni.

- mesélte a szemtanú.

A lap mindkét szereplőt megkereste a támadással kapcsolatban, Opitz Barbit azonban nem sikerült elérniük, VV Greg pedig nem akart nyilatkozni.

Később azonban egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban reagált a történtekre az egykori villalakó.

„Sejtettem! Túl sok ember nézte végig! Bíztam benne, hogy nem készül róla videó... Én kis naiv! Megjegyzem senki sem segített! Na de mit is várunk??? Most hívott az újság... Nem akartam erről beszélni! De mivel nem tudom milyen szinten jutott el a médiához ez a tegnapi eset, ezért inkább elé megyek a dolgoknak és én mondom el itt nektek a saját oldalamon! Hitelesen!” - írta a sztoriban, majd részletesen leírta, hogy az ő szemszögéből hogyan nézett ki az eset.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!