Magyar Péter exfelesége, az egykori igazságügyi miniszter némi gondolkodási időt kért a felkérés után, mielőtt választ adott.


A TV2 táncos showjának ötödik évadában már kilenc páros kiléte ismert, akiket hétfőn az MBH Bank dísztermében mutattak be. A tizedik párost azonban továbbra is rejtély övezi, mivel a csatorna még nem fedte fel, ki lesz a híresség és a táncpartnere a Dancing with the Stars következő szezonjában.

A story.hu értesülései szerint a produkció készítői idén különleges meglepetéssel készülnek. A csatorna egyik vezetője megkereste dr. Varga Juditot, az egykori igazságügyi minisztert, Magyar Péter korábbi feleségét, hogy felkérje a műsorban szereplésre.

A 44 éves Varga Judit korábbi pályafutása során már többször bizonyította sokoldalúságát: a politikai tevékenysége mellett hegedült, és többször láthattuk sportolás közben is, így nem lenne idegen tőle a tánc világa sem.

A lap megpróbálta megkeresni az egykori minisztert az ügyben, aki azonban nem kívánt nyilatkozni.

Így tehát a nézők továbbra is találgathatnak, hogy ki lesz az a híresség, aki a tizedik páros tagjaként majd a színpadra lép. Az biztos, hogy Mikes Anna egyelőre nem tér vissza a Dancing with the Stars színpadára. Döntése okairól szerdán posztolt közösségi oldalára:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!