A főleg lányokból álló csapat az énekesnőbe kötött bele. Opitz Barbi és VV Greg végül nem tettek feljelentést.


Részletesen elmesélte Opitz Barbi és VV Greg a Reggeliben, hogyan támadtak rájuk a napokban az egyik budapesti plázában, írja az RTL.hu. A főleg lányokból álló társaság fő célpontja az énekesnő volt, a helyzet végül tettlegességig fajult.

Opitz Barbi és VV Greg hosszú idő után találkoztak. Beszélgetés közben vásárolgattak is Budapest egyik belvárosi plázájában, amikor eljesen váratlanul beszólogatott nekik egy főleg lányokból álló csapat. Kinevették az énekesnő külsejét, megjegyzéseket tettek rá, majd egyszer csak elkapták Barbi haját és tépni kezdték, amire az énekesnő hátracsapott a táskájával.

„Pár percre eltűntek, aztán mondta a Greg, hogy figyelj, jönnek megint, és akkor már dupla annyian voltak. Bemenekültünk egy cipőüzletbe és ott a biztonsági őrök segítettek” - mondta Opitz Barbi a műsorban.

„Olyanokat mondtak, hogy elvágják a torkunkat, minden bejáratnál ott lesznek és nem fogunk innen élve kijutni. De a legdurvább, ami történt, egy enyhe dulakodás volt. Mikor a Barbit ketten megtámadták, akkor egy mozdulattal leválasztottam róla a támadókat, de nem volt verekedés” - tette hozzá VV Greg, aki rendőrt hívott, hogy el tudják hagyni a bevásárlóközpontot. Végül úgy döntöttek, hogy nem tesznek feljelentést a történtek miatt.

A teljes beszélgetést itt lehet megnézni:

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!