Albert szerint Barbi szülei életveszélyesen megfenyegették. Az énekesnő nővére viszont azt írta, hogy a férfi az életveszélyes, és többször megverte, zsarolta a testvérét.


Megszólalt Opitz Barbi barátja az énekesnő eltűnése ügyében. Albert szerint van egy „szarkavaró” a családban, aki próbálja ellene fordítani a lány családját.

Ahogy arról mi is beszámoltunk,

Később a nővére azt írta a Facebookon, hogy Barbi előkerült, épségben van.

A rendőrség az üggyel kapcsolatban azt közölte, hogy december 23-án 12 óra 42 perckor érkezett bejelentés hozzájuk, hogy egy nőt a lakásán a barátja megfenyegetett, és arra kényszerítette, hogy vidékre menjen vele. A nő Opitz Barbi volt. Albertet a rendőrök előállították.

Végül maga az énekesnő is megszólalt a rejtélyes ügyben: az Instagram-oldalán köszönte meg a sok aggódó üzenetet, és mint írta: „csak volt egy vita, semmi baj”.

Most az énekesnő barátja, Albert is megszólalt. A férfi egy 24 órás elérhető Instagram-sztoriban azt írta:

Albert azt is hozzátette, hogy soha nem találkozott se Barbi testvérével, se az apjával, se senkivel a családból.

„És, ha mocskolódni akarunk, bármikor megmutatom az anyja és az apja intelligens, életveszélyes fenyegetőzéseit, mert inkább azt verném nagy dobra, mint az ő kitalált szarjukat” - zárta a bejegyzését a férfi.

Némileg azért árnyalja a képet, hogy a rendőrség pénteken azt írta: a férfivel szemben korábban is felmerült a garázdaság gyanúja.

Ahogy a Ripost kiszúrta, Albert szavaira azóta Opitz Barbi nővére is reagált a Facebookon.

- írta az énekesnő testvére.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!