Szerdán mutatták be a Balenciaga couture-kollekcióját a párizsi divathéten. Nemcsak a show nézői között voltak hírességek, de a kifutón is világhírű sztárok vonultak: a modellek elitjét Naomi Campbell és Bella Hadid képviselték, de mellettük feltűnt még a márka nem hivatalos nagykövete, Kim Kardashian, valamint Nicole Kidman és Dua Lipa is.

Kardashian anyja és legidősebb lánya, Kris Jenner és North West az első sorból figyelték a divatbemutatót, rajtuk kívül többek között az Eufóriából ismert Alexa Demie, illetve Tracee Ellis Ross színésznő is a közönségben voltak.

Nem ez az első alkalom, hogy a luxus divatház hírességeket is bevon a kollekciói bemutatásába. Legutóbb éppen márciusban fordult elő, hogy éltek ezzel a lehetőséggel, Kim Kardashian pedig akkor is kiválasztottak között volt. Négy hónappal ezelőtti teljesítményéhez képest most kifejezetten profinak tűnt.

Kapcsolódó

Rossz nézni, ahogy Kim Kardashian vonszolja magát ragasztószalaggal körbetekerve

Kész csoda, hogy ülni tudott ebben a szerelésben.

A Vogue az Instagram-oldalán tett közzé egy összevágott videót a show legnevesebb résztvevőiről, de a YouTube-on az egész bemutató megtekinthető teljes hosszában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vogue (@voguemagazine) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!