Jennifer Pamplona korábban azzal került a hírekbe, hogy Kim Kardashian-hasonmássá operáltatta magát. A 29 éves brazil színésznő és modell minden porcikáját átműttette, és nagyjából 240 millió forintnyi összeget költött arra, hogy hasonlítson a szappanopera sztárra.


Aztán rengeteg pénze ment rá, hogy inkább mégse hasonlítson.

Az ír Sun cikkéből kiderül, hogy 48 millió forintnyi pénze bánja a visszaalakító műtéteket.

Pamplona 17 évesen feküdt először kés alá, egy mellplasztika erejéig. Utána - saját bevallása szerint - függő lett. Azt mondja, igazából nem akart ő Kim Kardashian-imitátor lenni, de mivel az emberek gyakran mondogatták neki, hogy emlékezteti őket az amerikai médiasztárra, úgy döntött, hogy mindent megtesz a még jelentősebb hasonlóság érdekében.

@jenniferpamplona4 #trending ♬ Photograph - Ed Sheeran

Eleinte örült is a sikeres átalakulásnak, hiszen pénzt és hírnevet hozott neki a Kim-utánzás. Idővel azonban rájött:

amikor tükörbe néz, nem magát látja, és mégsem annyira jó, ha mindenkinek egy másik ember jut eszébe róla.

A modell talált egy sebészt Isztambulban, aki hajlandó volt teljesen megváltoztatni az arcát: Pamplona egyszerre esett át szemműtéten, nyak- és ajakfelvarráson és orrplasztikán. Azt mondja, nagyon fura érzés volt, hogy teljesen más emberként jött ki az isztambuli plasztikai sebészetről, mint amikor befeküdt.

Ez csak az egyik oldala volt a problémáknak - merthogy a műtét után jöttek a nem kívánt mellékhatások: a színésznő nem tudta becsukni a bal szemét, és egy ideig rettegett, hogy meg fog vakulni. Az arca napokig vérzett, elfertőződött, több mint egy hónapig lábadozott. Utána azonban megváltozott - lelkileg is:

A legjobb érzés az volt, hogy tudtam, nem harcolok többé magammal, most már az vagyok, aki lenni akarok, és most már tényleg megértettem az élet értelmét.

Szerinte korábban úgy járt arcfeltöltésre, mintha szupermarketbe menne, és ezt mai fejjel már rettenetesnek érzi; nem véletlen, hogy egy ideje dolgozik egy Addiction (Függőség) című dokumentumfilm-sorozaton, amellyel talán másokat lebeszélhet arról, hogy plasztikázás révén másokká akarjanak válni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jennifer Pamplona (@jenniferpamplona) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!