A pedagógus nevetve nézte végig, ahogy a többiek nekiesnek a gyereknek. Később elismerte a tettét, de megpróbálta rávenni a szülőket, hogy vonják vissza a feljelentést.


Ötöst ígért a mezőcsáti iskola testnevelő tanára azoknak a diákoknak, akik megütik az egyik osztálytársukat - számolt be róla az RTL Híradó. A gyerekek éltek is a lehetőséggel:

Váradi Lorenzó a csatornának azt mondta, nem tudja miért uszította rá a testnevelés és informatika szakos tanár a társait, ő előtte csak annyit kérdezett tőle, mi lesz informatikából a házi feladat.

„A hátam mögötti gyerek a hajamat meghúzta, és így belevágta a fejemet a földbe, és akkor elkezdett rám futni mindenki. Valaki rugdosni, ütni kezdett, és a tanár ezt végignézte úgy, hogy nevette” - mondta a gyerek a Híradónak.

A fiú nyakán lévő sérülés még most, napokkal az eset után is látható. Lorenzó azt mondja, a nyaka és a háta még mindig fáj.

A hétfői verésről csak kedden szólt a szüleinek, szerdán szembesítették a feleket.

Az apa azonban erre nem hajlandó, ahogy fogalmazott:

„Nekem az a lényeg, hogy tanuljon belőle más pedagógus is.”

A Mezőkövesdi Tankerületi Központ a Híradó megkeresésére azt írta, elítélik az erőszak minden formáját, és az intézményben belső vizsgálatot tartottak, valamint a tankerület mint munkáltató megtette a szükséges intézkedéseket. Az RTL úgy tudja, hogy a tanár szerda óta nem tartotta meg az óráit az iskolában.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!