Az Országgyűlés elnöke szerint egyetlen dolog ad erőt a nemzeti oldalnak: tartoznak azzal a népnek, hogy a csatákat megvívják a nyugati politikai elittel.


Az Országgyűlés elnöke a Hír TV Bayer Show című műsorában volt vendég - többek között beszélt arról is, hogy azt a fullasztó légkört érzi ma Európában, mint a nyolcvanas évek szocialista Magyarországán.

Kövér László felidézte, hogy a nyolcvanas évek kommunistái is komolyabban vehető úriemberek voltak a mai nyugati politikai elithez képest.

Szerinte a szocialistáknak legalább volt stílusuk, lehetett velük értelmesen szót váltani.

– mondta Kövér a műsorban.

Kövér szerint ma már nincsenek európai értékek, és a nyugati elit meg akar fosztani bennünket a keresztény kultúránktól. Mint fogalmazott: mérhetetlen, hányingerkeltő képmutatás, undorító ostobaság jellemzi a nyugati politikai elitet,

Szóba került az is, hogy Magyarországot sokan diktatúraként jellemzik, de Kövér szerint itt mindenkit szabadon lehet pocskondiázni, aki a kormány oldalán áll. Lehet, hogy azt mondják, nincs sokszínű sajtó itthon, de Németországban a sokszínű sajtó nyolcvan százalékát zöld szavazók írják.

Egyetlen dolog ad erőt a nemzeti oldalnak a Fidesz politikusa szerint: tartoznak azzal a népnek, hogy a csatákat megvívják a nyugati politikai elittel.

- mondta Kövér László Bayer Zsoltnak.

(via Telex)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!