A fiatal férfi egy Orbán-rendszert kritizáló táblával érkezett a helyszínre, ami két nyugdíjasnak nem tetszett.


Két nyugdíjas rátámadt egy ellenzékire Orbán beszéde előtt Kiskőrösön -írja a 24.hu

A lap beszámolója szerint egy fiatal férfi az Orbán-rendszert kritizáló táblával érkezett, amit két nyugdíjas nehezen viselt. Veréssel fenyegették és megpróbálták elvenni a tábláját.

Arról is írnak, hogy Orbán Viktor nem a színpadon, hanem közvetlenül Petőfi szülőháza előtt mondja el beszédét - ezt egy szervező mondta el a helyszínen. Ezt támasztja alá az is, hogy a költő szülőháza elé egy kis lépcsőt helyeztek ki.

A Telex eközben arról számolt be, hogy a fotósukat nem engedték be a színpad elé. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pár napja azt írta a portál megkeresésére, hogy „szeretettel várjuk önöket az eseményen, előzetes sajtóregisztráció nem szükséges. Technikai okokból sajtódobogó ezúttal nem lesz. A közmédia élő adása szabadon átvehető”. A helyszínen viszont már azt mondták a lap munkatársának, hogy

az azonban nem derült ki, hogy hogyan lehetett karszalagot kapni.

A Telex szerint a közmédia és a Hír Tv munkatársait beengedték.

- írják, hozzátéve a színpad környékét kordonnal zárták le Kiskőrösön. Csak a meghívott vendégeket engedik be a közönség soraiba.

A cikk szerint már másfél órával a rendezvény kezdete előtt ott volt a helyszínen a Megafon teljes csapata, Rákay Philip, Tihanyi Tóth Csaba, valamint Gyürk András, a Fidesz EP-képviselője is feltűnt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!