A kedd esti Derby County-mérkőzésen róluk szólt minden. A kapus pár hete szerződött a csapathoz, és nyáron volt az esküvője is.


A Derby County futballistája, Josh Vickers több éves küzdelem után elvesztette feleségét, Laurát, aki rákban halt meg.

A 27 éves Rams-kapus, (a csapatot így hívják a helyiek), aki az Arsenalban kezdte pályafutását, az Instagramon dokumentálta felesége, Laura hosszas küzdelmét, beleértve a számos kemoterápiás kezelést - írta a Daily Mail.

Josh egy érzelmes posztban osztotta meg a szívszorító hírt, hogy a felesége meghalt, mindössze három hónappal azután, hogy összeházasodtak.

- írta.

„Laura a legerősebb, legbátrabb és legszeretetreméltóbb ember, akivel valaha találkoztam. Mindazok ellenére, amin keresztülment, végig mosolygott, és soha nem hagyta, hogy bármi is akadályozza abban, hogy jól érezze magát, és életre szóló emlékeket szerezzen. Sírtunk, nevettünk és táncoltuk át magunkat néhány nehéz időszakon” - tette hozzá a megtört játékos.

„Minden együtt töltött pillanatot meg fogok becsülni az első találkozástól kezdve egészen addig a pillanatig, amikor békésen eltávoztál. Tudom, hogy figyelsz rám, és továbbra is inspirálsz minden nap” - írta még a posztban.

A klub az X-en (a korábbi Twitteren) tisztelgett Vickers előtt, és a győzelem után megosztott egy csapatfotót, amelynek felirata egyszerűen így szólt: „Joshért”.

A kapus mindössze 13 hete írt alá a Ramshez, a hírt akkor az Instagramon keresztül jelentette be, mondván, hogy „nagyon örül” a váltásnak. Alig három héttel korábban, június 1-jén posztolt a Laurával való esküvőjéről.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!