A Rióban és Tokióban is olimpiai ezüstérmes Tom Dumoulin szezonja véget ért, miután kerékpárjával edzés közben összeütközött egy autóval és eltörte a jobb csuklóját, írta az MTI.

A 30 éves bringás csapata, a Jumbo-Visma pénteken számolt be a balesetről, hozzátéve, hogy Dumoulin csuklóját meg is fogják operálni.

A szerencsétlen eset csütörtökön történt, a 2017-es Giro d'Italia győztese egy kanyarodó autónak ütközött, amikor az október 3-ra tervezett saját rendezvényének, a Tour de Dumoulinnak az útvonalát akarta felderíteni az Ardennekben.

Nagy csalódás ez nekem, mert mostanában kerültem újra formába, és reménykedtem, hogy erős hónapot tudok tekerni

- mondta Dumoulin.

????

???? "My season is finished. That's a big deception, because I just got really good at it again." - @tom_dumoulin

Get well soon, Tom! ????

- Team Jumbo-Visma cycling (@JumboVismaRoad) September 9, 2021

A tokiói játékokon egyéni időfutamban második holland kerékpáros az éremesélyesek közé tartozott a szeptember második felében sorra kerülő országúti világbajnokságon is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!