Az 52 éves színész-producerre ismét rátalált a szerelem, magánélete mellett pedig beszélt filmes és tévés munkáiról is. Az biztos, hogy nem unatkozik mostanában.


Ismét párkapcsolatban él Árpa Attila, aki a Blikknek beszélt magánéletéről, valamint tévés és filmes munkáiról, terveiről.

A színész-producer azt mondta, szakmai elfoglaltságai miatt jelenleg nincs magánélete, ezért a szeretteit próbálja bevonni a munkáiba, például elviszi őket a forgatásokra. Hamarosan színészként látható lesz egy magyar nagyjátékfilmben többek között Dobó Kata, Turóczy Szabolcs és Jordán Tamás mellett, valamint az RTL-en is több ízben felbukkan majd. Emellett tévésorozatot fejleszt, miközben színészként több forgatásra készül tavasszal és nyáron.

Az 52 éves színész-producer hozzátette, szívesen belefogna újra a gyermekvállalásba, és bár a jelenlegi kapcsolatában még nem volt erről szó, de úgy tűnik, még lehet lehetősége erre. Kollégista lányára is rendszeresen szakít időt, vele elsősorban hétvégente találkozik, illetve terveznek egy közös külföldi utazást is.

„Az a szerencsém, hogy a lányom a kamaszkorának azt a szakaszát éli, amikor kevésbé van igénye a társaságomra, így nincs hiányérzete. Ettől függetlenül, amikor hétvégenként van időm, programokat szervezünk, és minden nap beszélünk. Az Árulókat egyébként Székesfehérvár közelében forgatjuk majd, és én is a városban lakom majd egy hotelban, és az a szerencsés helyzet áll fenn, hogy Amira kollégiuma és iskolája is ott van, így többet tudunk együtt lenni” – mondta Árpa, aki arról a nagy álmáról sem mondott le, hogy egyszer mozifilmet rendezzen.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!