Majdnem kénytelen volt kihagyni a csütörtöki edzést a franciák elleni elődöntőre készülő svéd férfi kézilabda-válogatott, miután egy rosszul parkoló autó elzárta az utat a csapatbusz elől.

Kapcsolódó

Halálos fenyegetést kaptak a dán kézisek, Izlandon politikai ügy lett az Eb-ből

Egy izlandi szupermarketlánc elhalasztja a az úgynevezett "dán napokat".

A játékosok már a buszban ültek, de a válogatott hivatalos közösségi oldalára feltöltött videón látható, amint néhányan leszálltak, és egyszerűen arrébb tették az autót.

Amikor a magyarok rosszul parkolnak le, akkor jó, ha vannak erős játékosaid

- írták.

Az Aftonbladet kiemelte, hogy a videón látszik, amint a csapatkapitány, Max Darj zsebre tett kézzel állva nézte a társak erőlködését.

"Darj igazi karmester, aki irányítja a többieket. Lép, ha kell, de itt a többiek megoldották" - kommentálta a látottakat Daniel Vandor, a válogatott sajtófőnöke.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!