A műsorvezető, színésznő most elárulta, hogy figyelmetlensége miatt történt a baleset, a tramuát fel kellett dolgoznia. Ezt követően került sor a beavatkozásra.


Schumacher Vanda most beszélt először arról, hogy tavaly volt egy autóbalesete. Eddig nem akart erről mesélni, mert sok minden volt akkor az életében. Egy rossz párkapcsolaton volt túl, és a kimerültség okozta szerinte a belvárosban történt balesetet, ahol szerencsére egyikük sem szenvedett komolyabb sérülést - erről az RTL Reggeli című műsorában beszélt. Az eset után kiderült, hogy mindkét sofőr hibázott, de végül senki nem vitte jogi útra az ügyet.

Ugyanakkor volt egy kellemetlen követkeménye a balesetnek.

Ő volt ugyanis az első magyar nő, akinek egy chipet ültettek a kezébe, amellyel fizetni tud minden olyan helyen, ahol a kártyát elfogadják. Az első beavatkozást egy svájci magánklinikán végezték el, a bőre alá került a műszer. Az ütközésnél viszont az ütés miatt megsérült a chip, amit ki kellett cserélni. Az ehhez szükséges műszert a cég megküldte neki és a műtét már Magyarországon végezték el - mesélte.

"Szerencsére, nem sérültem meg annyira durván, viszont

Majd a mentős elmesélte a sürgősségin lévő orvosnak, hogy mi történt, az orvos azt mondta, tessék szépen itt maradni, a sokk miatt nem érzem, hogy gond volna. Szidják sokan a magyar egészségügyet, de ha valakinél azt érzik, probléma lehet, elképesztő az odafigyelés. Engem ez is meg lepett" - mondta el a műsorvezető, színésznő.

VIDEÓ: A Reggeliből


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!