A humorista szerint a magyar gyerekek azt kapják az oktatásban, amire igazán szükségük lesz az életben.


Pottyondy Edina sem hagyta szó nélkül, hogy a csepeli Jedlik Ányos Gimnázium falára Orbán Viktor idézetek kerültek. A humorista szerint a magyar iskolában azt kapják a gyerekek, amire igazán szükségük lesz az életben: az Orbán Viktor iránti hűséget.

Pénteken derült ki, hogy a 22,5 milliárdos állami támogatásból felújított iskola aulájának falára a miniszterelnök hét idézete került fel. A tábla, amit maga az intézmény igazgatója is aggályosnak tartott, hétfőre azonban már el is tűnt.

Az ügyet Pottyondy Edina is megemlítette legutóbbi videójában. Szerinte miközben a „rothadó, gyíkemberes Nyugaton” az úgynevezett gondolkodásra, nemváltó műtétekre, autonómiára és önállóságra nevelik a gyerekeket, addig nálunk azt kapják az oktatásban, amire igazán szükségük lesz az életben.

Ahogy fogalmazott: „a szarházi liberálisok semminek sem tudnak örülni”, és Brüsszelből Soros György már ki is adta az utasítást”.

„Visítsatok csak nemzetáruló sakálok, és mossátok össze az Orbán-idézetet azzal amikor Sztálin, Lenin meg Mao-idézetek voltak az iskolákban” - mondta Pottyondy. Orbán Viktor intelmeit a magyar lét esszenciájának nevezte, a hét „törvény” közül pedig ki is emelt egyet, mint a kedvencét: „Minden mérkőzés addig tart, amíg meg nem nyerjük”.

A teljes videót itt tudod megnézni:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!