A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek.


A Police.hu közölte a honlapján, hogy több helyszínen lépett életbe forgalomkorlátozás.

Az árvízhelyzet miatt a rendőrség lezárta a helembai-ipolydamásdi Károly Róbert hidat, így azon nem lehet átkelni, jelenleg a Letkés-Ipolyszalka összekötő hidat tudják használni a közlekedők.

Szintén kedden 17 órától nem lehet megközelíteni az árvíz miatt Nagymaroson a Sólyom szigetet.

Szeptember 18-án 0 órától a 11-es főutat – a 46-os kilométerméterszelvénytől – egészen Komárom-Esztergom vármegye területéig zárják a rendőrök.

Vácon kilépett a medréből a Gombás patak, ezért szeptember 18-án 14 órától a Vám utca teljes szakaszát lezárták. A patak vízállása miatt a Földváry téren lévő Kőszentes hidat szeptember 20-án 10 órakor zárták le. 16 órától lezárták a Barabás utcát is, így a Liszt Ferenc, az Ady Endre és József Attila sétányok sem közelíthetők meg. Az ott lakók az otthonukhoz gyalogosan juthatnak el.

Ipolydamásd és Letkés közigazgatási területén a 1201-es számú út 5500 méterszelvényétől, 8500 méterszelvényig tartó szakaszát is lezárták a rendőrök.

Az M2 csomópont és Verőce között a 12-es főutat 4,5 kilométeres szakaszon (M2 csomópont - 12-es főút 4500 méterszelvény között) szeptember 19-én 5 órakor zárták le.

Sződligetnél a 2-es főút egy részét – a 28-as és 29-es kilométerszelvények közötti szakaszt – 2024. szeptember 19-én 7 órakor zárták le.

Az 5101-es út Tököl és Szigetújfalu között szeptember 19-én 14 órától nem járható.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!