A 28 éves Évánál 13 évvel idősebb volt férjét Nagykanizsán kapta el a rendőrség, miután hajtóvadászatot indítottak ellene.


Ahogy korábban beszámoltunk, három nappal azután, hogy meggyilkolta volt feleségét, a 28 éves Évát, a rendőrség végül Nagykanizsán elfogta a gyilkosság elkövetőjét. Éva év elején költözött el a nála 13 évvel idősebb férjétől, miután kapcsolatuk megromlott. Gyermekeiket az apai nagyszülőknél helyezték el, de Éva próbálta rendezni az életét, hogy visszakaphassa őket.

A tragédia napján Éva kora reggel munkába indult Nagykanizsán, de soha nem érkezett meg. Holttestét később a volt férje murakeresztúri házában találták meg. A férfi ekkorra már eltűnt, és országos hajtóvadászatot indítottak a felkutatására, ami tegnap késő este ért véget: információk szerint éjfél előtt nem sokkal, 23:30-kor sikerült elfogni Nagykanizsán. A férfit őrizetbe vették, és várhatóan három napon belül döntenek a letartóztatásáról.

A Blikkelérte az áldozat édesanyját, a következő nyilatkozta a lapnak:

„Kívánom neki, hogy a haláláig börtönbe maradjon, szerintem életfogytiglani fegyházbüntetést kellene kapnia! Szenvedjen annyit, amennyit a lányom szenvedett a halála előtt!” – fakadt ki az asszony, Éva. Elmondta:– tette hozzá a nő.

Az ügy részleteiről a rendőrség jövő hétre ígért részletesebb tájékoztatást.