Indiana and the Dial of Destiny címen érkezik a mozikba június 30-án a sorozat ötödik darabja.


Megjelent az eddig csak Indiana Jones 5. néven emlegetett kalandfilm első előzetese, írja a The Guardian. A trailerből kiderül az is, hogy június 30-án mozikba érkező film címe Indiana Jones and the Dial of Destiny lesz. Magyar címe egyelőre még nincs a blockbusternek, de az angol cím magyarra fordítása nagyjából annyit jelent, hogy Indiana Jones és a Végzet Órája.

A kincskeresős sorozat ötödik része az 1960-as években játszódik majd az Egyesült Államok és a Szovjetunió közötti űrverseny csúcspontján. A szerda hajnalban megjelent előzetesben láthatjuk, ahogy a digitálisan megfiatalított Harrison Ford a kalapos régészprofesszor bőrébe bújva lovagol, motorozik és autók között ugrál, miközben hű társa, Sallah arról beszél, hogy nem hisz a mágiában, de látott már életében olyan dolgokat, melyekre nincs magyarázat. Az akciójelentek között először láthatjuk a Mads Mikkelsen és Antonio Banderas által alakított gonosztevőket is.

A rendező ezúttal már nem Steven Spielberg, hanem James Mangold lesz, aki többek között Az aszfalt királyait, az Azonosságot, A nyughatatlant és a Logan-filmeket is jegyzi. A zeneszerző ismét John Williams lesz. A 80 éves Harrison Ford már korábban bejelentette, hogy utoljára veszi kezébe a főhős ostorát. A színész szeptemberben azt mondta a filmről, hogy egyszerre lesz nagyon emberi, de mégis lebilincselő kaland.

Az angol nyelvű előzetest itt lehet megnézni:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!