Már az Andrássy úton is élvezhetjük a minőségi nápolyi pizzákat.

Az Andrássy úti pizzéria a MOTO brand legújabb és immár negyedik egysége Budapesten

Az új helyszín nemcsak a megszokott laza hangulatot hozza, de az Andrássy út eleganciájához is idomul.

A pizzéria ismét egy saroképületen nyitott meg (ahogy a többi négy egység is), de ennek a helynek más pikantériája is van.

Még a Budapest Sexguide feketelistáján is előkelő helyezést tudhatott magáénak. Emiatt aztán sok évig állt ez a remek üzlethelyiség üresen, de a MOTO nem ijedt meg a kihívástól. A múltat szeretnék arra felhasználni, hogy ennek az egységnek az identitását erősítsék. Szóval ne lepődjetek meg, ha később tükrös plafonnal vagy táncrúddal is találkoztok majd itt.

Egyelőre a hely fiatalos, vagány stílusú, letisztultabb grafikai elemekkel és a megszokott motoros utalásokkal operál.

A pizzák pedig a szokásos alapanyagokból készülnek. Ugyanazok a feltét variációk érhetőek el itt is, mint a többi üzletben, és ezek mellett néhány limitált újdonsággal is készültek.

Két említésre méltó új pizza is felkerült a kínálatba: az egyik a hely múltjára is utaló TOPLESS (3490 Ft), amely mascarpone, barack, parmezán, bivalymozzarella, balzsamecet és csilis méz kombinációját kínálja.

A másik a FRUTTI DI MARE (3490 Ft), amely mascarponéval, tenger gyümölcseivel, petrezselyemmel, citrommal és parmezánnal hozza vissza a nyár ízét.

A MOTO pizzéria az évek alatt az én kedvencemmé is vált, így megemlíteném itt azt a két variációt, amelyet bármikor örömmel választok.

Az egyik a paradicsomszósszal, parmezánnal, nápolyi szalámival, gombával, mozzarellával és bazsalikommal készülő Salúmi.

A másik a névadó Moto pizza, amin paradicsomszósz, parmezán, kolbász, lilahagyma, pepperoni, mozzarella és friss bazsalikom található.

A pizza mellé a MOTO saját sörét is választhatjuk, vagy akár mate teát és kraft üdítőket.

Az Andrássy úti pizzéria minden szempontból hozza a megszokott magas színvonalat, de egyben friss lendületet is ad a márka budapesti jelenlétének. Mi szurkolunk nekik!

Cím: 1062, Andrássy út 54.

motopizzabudapest

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!