A politikusnak az tetszett, hogy a rapper jól kiosztotta a fideszeseket, ám amit róla mondott, az szerinte nem igaz.


Jakab Péter úgy érezte üzennie kell Majkának, miután az újpesti rapper legújabb dalában bár név nélkül, de őt is megemlítette. Az Azt beszélik a városban már több mint kétmillió megtekintésnél jár a YouTube-on, a dalban pedig többek között kiöregedett komcsikról és ereszen lecsúszó kamu keresztényekről is énekelnek.

A zenészek azonban nem csak a kormányoldalnak szúrtak oda egy-egy beszólással, hanem érezhetően Jakab Péter is célba került. Legalábbis az alábbi sorokat nehéz másképp értelmezni.

„A másik parizerrel pózolgat, meg kamuzik a népnek,

Szembeköpi a sajátjait, ha úgy hozza az érdek.”

Azonban nem csak mi éreztük megszólítva az egykori Jobbik-elnököt, maga Jakab is erre a következtetésre jutott. Így aztán hétfőn egy videóval reagált az őt érintő részre a Facebook-oldalán. A politikus azt mondta, az tetszett neki, ahogy Majka „jól kiosztotta” a fideszeseket, amit azonban róla mondott, az szerinte nem igaz.

„Én gyerekkoromban is, Miskolcon, szerényen éltem, te is biztos szerényen éltél Ózdon. Most nem tudom, hogy te hogy élsz, azt tudom, hogy én pont úgy, mint annak idején. Attól, mert az ember jobban keres, még nem biztos, hogy másképp akar élni, mint ahogy élt annak idején” - fogalmazott a videóban.

„Márpedig, aki bizniszt csinál a magyar emberek problémáiból azt én nem legitimálom a barátságommal se, nem pózolok vele. Inkább pózolok akkor parizerrel” - fejtette ki a politikus.

Jakab a TV2-re utalva azt is hozzátette, hogy Majka egy olyan csatornát szolgál és népszerűsít ami „lépten nyomon hazudik azokról az emberekről, akik szeretnének egy jobb Magyarországot építeni”. Ahogy fogalmazott egy ilyen csatornát ne kell hinteni sóval, nem pedig népszerűsíteni.

- fogalmazott Jakab, aki szerint nem lebeszélni kell az embereket a politikáról, hanem „ébreszteni őket, hogy le kell váltani azt a harminckét évet, ami ezek szerint akkor neked sem tetszik, csak mégis a részesévé válsz akkor, amikor ilyen ocsmány tévécsatornákat népszerűsítesz”.

Közben Majka is beszélt a TV2-vel való kapcsolatáról, igaz nem Jakab Péternek reagált. A Blikknek nyilatkozva a rapper azt mondta, soha nem érdekelte, hogy épp ki a csatorna tulajdonosa, és neki semmi köze ahhoz, ami a TV2 kapcsán zavarja az embereket.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!