„Az Egyesült Királyság központi szerepet játszik gyerekeim örökségében, és olyan hely, ahol szeretném, ha ugyanúgy otthon éreznék magukat, mint ott, ahol jelenleg az Egyesült Államokban élnek” - mondta.


Harry herceg még mindig az Egyesült Királyságot tekinti otthonának annak ellenére, hogy 2020-ban családjával Kaliforniába költözött, hogy új életet kezdjenek.

„Az Egyesült Királyság az otthonom” - állítja a 39 éves sussexi herceg egy írásos nyilatkozatban, amelyet csütörtökön olvastak fel egy londoni bíróságon.

- írja a Daily Mail.

„Az Egyesült Királyság központi szerepet játszik gyerekeim örökségében, és olyan hely, ahol szeretném, ha ugyanúgy otthon éreznék magukat, mint ott, ahol jelenleg az Egyesült Államokban élnek. Ez nem valósulhat meg, ha nem lehet őket biztonságban tudni, amikor az Egyesült Királyság területén tartózkodnak” - állítja a beadványban.

A kisebbik királyfi azt is állítja, hogy őt és a 42 éves Meghant kiszorították az Egyesült Királyságból:

A Page Six megkereste a palota szóvivőjét a témában, de egyelőre nem kapott választ.

2020 januárja óta úgy tudtuk, hogy Harryék távozása a királyi családból olyan döntés volt, amelyet maguk hoztak meg - nem pedig rájuk kényszerítették azt.

Most egy újabb fordulat történik a téma kommunikálásában, nyilván, mert épp így hozza az érdekük. Persze, ha igaz, amit a friss botránykönyv állít, hogy Meghan be se tenné a lábát többé a királyságba, akkor csak Harry érzi úgy, hogy nincs biztonságban szülőhazájában.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!