A Harryre és Meghanra megszólalásig hasonlító kanadai herceg és felesége a South Park egyik főszereplőjének szomszédságába költözik.


Odáig vannak a South Park-rajongói az animációs sorozat legújabb epizódjáért, melyben Harry herceget és feleségét figurázták ki a készítők, írja a Mirror. A főszereplők már a napokkal korábban bemutatott előzetesben páros lábbal szálltak bele a hercegi párba:

„– Egyszerűen nem lehet megszabadulni tőlük. Mindenhol ott vannak és belemásznak a kibaszott arcomba!” – mondja Kyle, mire Stan azt tanácsolja, hogy egyszerűen csak ne foglalkozzon az „ostoba herceggel és a hülye feleségével”.

A szerdán bemutatott epizódban a hercegi pár folyamatosan hangosan tüntet a magánszférájukért, miközben állandóan a reflektorfényben vannak. Egy alkalommal a herceg még a kék péniszét is előveszi, amivel Harry herceg híres lefagyott péniszű történetére utalnak a sorozat készítői.

A végig csak „Kanada hercegének és feleségének” nevezett szereplők felbukkannak a királynő temetésén, ahol kifütyülik őket, majd egy tévéműsor forgatásán láthatjuk a párt. Az epizód fő konfliktusát az okozza, hogy a magánéletükkel az egész világot körbe turnézó pár végül Kyle szomszédságában telepszik le. Kyle pedig egy idő után nehezen tudja elviselni a magamutogató herceget és feleségét.

A rajongók szerint a legújabb epizód minden pillanata aranyból készült, sokan azonban megbotránkoztak a szerdán bemutatott részben elhangzó mondatokon. Olyan hozzászóló is akad az interneten, aki Harry és Meghan rajongójának vallja magát, mégis helyén tudja kezelni a South Park poénjait.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!