A szabadulása óta először adott interjút a városi tévén kívül Gyenes Levente gyömrői polgármester, aki tavaly azt is eldöntötte, hogy 2024-ben nem indul újra az önkormányzati választáson, hanem inkább visszavonul a politikától 55 évesen.


Gyenes Levente azután lett országszerte ismert politikus, hogy 2014-ben pikáns képek jelentek meg róla, ahogy egy meztelen nőről fehér port szív fel, később pedig költségvetési csalással is vádolták.

mondta a Blikknek Gyömrő polgármestere.

Arról is beszélt, hogy milyen érzés volt, amikor egy évvel ezelőtt akciófilmekbe illő külsőségek közepette NAV-os kommandósok teperték le a földre saját lakásában. Minderről videó is készült.

– idézte fel az eseményeket Gyenes.

Tavaly azt is eldöntötte, hogy 2024-ben nem indul újra az önkormányzati választáson, hanem inkább visszavonul a politikától 55 évesen.

„Amikor idekerültem, egy ötezer fős cégcsoport volt a tulajdonomban. Több luxusautó állt a garázsaimban. És igen, egy Bentley-vel érkeztem a beiktatási ünnepségemre, mint Gyömrő egyik legtehetősebb embere. Ez kötelezettségeket is rótt rám. Én a várostól nem veszek el pénzt.

– mondta a polgármester a lapnak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!