A hétszeres világbajnok német pilóta állapotáról egy közeli ismerős osztott meg új információkat.


11 évvel ezelőtt egy síbaleset következtében Michael Schumacher súlyos fejsérülést szenvedett. A most 47 éves Forma-1-es legenda hónapokig mesterséges kómában feküdt a francia Alpokban történt baleset után.

Schumacherről azóta felesége, Corinna gondoskodik, és egy orvoscsoport is éjjel-nappal velük van. Egészségi állapotát a családja szigorúan titokban tartja, állítólag csak néhány kiválasztott személy van tisztában a hétszeres világbajnok állapotával.

Nemrég azonban Elisabetta Gregoraci, a korábbi F1-főnök Flavio Briatore volt felesége nyilvánosan beszélt Schumacher állapotáról, és arról, hogyan kommunikál az egykori sportoló, írja a Mirror alapján a Bors.

– nyilatkozta Elisabetta.

Corinna nagy odafigyeléssel és védelemmel óvja a család magánéletét. Ugyanakkor az F1-es legenda nemrég a nyilvánosság előtt is megjelent lánya esküvőjén. A 27 éves Gina-Maria a múlt hétvégén kötötte össze az életét Ian Bethkével a Schumacher család mallorcai villájában.

A német sajtó szerint édesapja is jelen volt az eseményen. A szertartáson résztvevőknek állítólag az ajtóban le kellett adniuk a mobiltelefonjaikat, hogy tiszteletben tartsák Schumacher magánéletét.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!