Úgy tudni, hogy lánya esküvőjén vett részt, ahol a vendégeknek a mobiljukat le kellett adni, nehogy felvételeket készítsenek.


A hétszeres Forma-1 világbajnok, Michael Schumacher 2013-as súlyos síbalesete óta először tűnt fel nyilvánosság előtt. A brit bulvárlapok szerint

Michael Schumacher 2013. december 29-én szenvedett súlyos fejsérülést síelés közben, azóta pedig alig érkeztek hírek az állapotáról. Családja szigorúan őrzi magánéletét, és csak egy szűk kör – három közeli családtag és egy orvoscsoport – van kapcsolatban a legendás versenyzővel. Most azonban úgy tűnik, több mint egy évtizednyi hallgatás után Schumacher ismét megjelent a nyilvánosság előtt.

Az esküvőn szigorú szabályok voltak, a vendégeknek tilos volt telefonjaikat magukkal vinni az eseményre, ezzel is megakadályozva, hogy bármilyen fotók vagy felvételek készülhessenek. A mallorcai Ultima Hora című lap beszámolója szerint a szertartás körülbelül fél óráig tartott.

A hírek szerint Schumacher családja jövőre újabb esküvőre készül, ugyanis Michael legkisebb fia, Mick Schumacher megkérhette barátnője, Laila Hasanovic dán modell kezét - írja a 24.hu.

Gina Schumacher (@gina_schumacher) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!