Több információt is lehetett hallani az elmúlt hetekben Michael Schumacherről, aki hét évvel ezelőtt szenvedett súlyos síbalesetet, állapotáról pedig alig tudni valamit.

A Forma-1-es legenda a franciaországi Méribelben esett el síelés közben, súlyos fejsérülést szenvedett, ami miatt kétszer meg kellett operálni. A családja a baleset óta nem oszt meg információkat a sajtóval, ezért csak olyan információk kerülnek napvilágra vele kapcsolatban, amiket a hozzá közel álló ismerősök, barátok árulnak el.

Nemrég egy svájci idegsebész, Erich Riederer beszélt arról, hogy

szerinte már nincs remény arra, hogy a hétszeres Forma-1-es világbajnok valaha is felépüljön.

Az orvos soha nem volt tagja a hétszeres világbajnok orvosi csapatának, így a kezelésében sem vett részt, de a sérülés súlyosságáról rendelkezésre álló információk alapján

hirdetés

úgy gondolja, Schumacher vegetatív állapotban van, azaz magánál lehet, de nem tud reagálni.

Hasonló dolgokat mondott Elisabetta Gregoraci, Schumacher volt csapatfőnökének exfelesége is. A divatmodell most a Big Brother valóságshow olasz változatában szerepel, ott kérdezte meg az egyik játékostársa az egykori pilóta állapotáról - írja a Blikk.

Gregoraci azt mondta, úgy tudja, Schumacher még a beszédre sem képes.

"Nem beszél, csupán a szemeivel tud kommunikálni. Összesen három ember mehet be hozzá, rajtuk kívül senki sem láthatja"

- mondta a modell.

Arról is beszélt, hogy úgy értesült, a legendás autóversenyző Svájcból Spanyolországba költözött a családjával, és most egy olyan házban élnek, ahol a felesége egy kórházat rendezett be.

Erről egyébként a sajtó is beszámolt már. Mi is megírtuk, hogy a hírek szerint Corinna Schumacher három éve, 27 millió fontért vette meg azt a mallorcai villát a Real Madrid elnökétől, Florentino Péreztől, ahová nemrég átszállították az eddig Svájcban ápolt férjét.



hirdetés