A színésznő a Hot! magazinnak beszélt arról, hogyan akart új életet kezdeni Budapesten. Megrázó mondatok ezek a tragikus baleset után.


Megrázó mondatok kerültek elő Sallai Nóra egy korábbi interjújából. A színésznő arról a Hot! magazinnak arról beszélt, hogyan akart új életet kezdeni Budapesten.

Az autójuk egy nagy sebességgel érkező BMW-vel ütközött, amelyben legalább négyen utaztak, de a baleset után többen is elhagyták a helyszínt. Az előzetes vizsgálatok szerint a BMW sofőrje ittas lehetett, és állítólag az autó világítása sem működött megfelelően.

A színésznő és ötéves kisfia súlyosan megsérültek a balesetben, a gyerek újraélesztéséért a helyszínen küzdöttek a járókelők, mindketten kórházba kerültek.

Nóra állapota továbbra is válságos, az orvosok az intenzív osztályon kezelik. Hétfőn pedig szomorú hír érkezett: kiderült, hogy Benedek meghalt.

A Hot! most arról ír: a sors furcsa fintora, hogy a színésznő pont egy kórházban játszódó sorozat, a Jóban rosszban hozta meg a sikert. Nóra korábban a magazinnak beszélt, arról is, hogyan élte meg, amikor elvállalta Mónika nővér szerepét a népszerű szériában.

- mondta a színésznő a magazinnak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!