A Sztárban sztár zsűritagja az egyik reklámszünet után nem ért időben vissza a helyére a stúdióba, nélküle folytatták a vetélkedőt.


Ilyet se látott még a Sztárban sztár műsor közönsége: az élő műsorban a reklámszünet után az egyik zsűritag nem ért vissza a helyére, így nélküle folytatták a vetélkedőt - írja a Blikk.

A lap beszámolója szerint egy kilenc perces szünetet követően Tóth Andi nem ért vissza a helyére, így Till Attila beköszönésekor a széke üresen állt, miközben a többiek egyre feszültebben várták. Pedig előzőleg többször is, egyre hangosabban mondták be a figyelmeztetést:

Végül pár perces késéssel, de megérkezett az énekesnő is, miközben az adásban a tévénézők a szavazásra buzdító kisfilmet látták.

Egyes vélemények szerint lehetséges, hogy a szűk és bonyolult ruha lehetett az oka, de a lap úgy tudja, hogy Tóth Andit a pár hónapos rottweiler kutyája, Bailey foglalta le, ezért nem ért vissza a stúdióba.

Egy bennfentes magyarázata szerint:

Hozzáteszi, hogy ez azért furcsa, mert minden szereplő mellé ki van rendelve egy ember, aki segíti őket, ha szükségük van bármire, akkor ők intézkednek, figyelik és figyelmeztetik őket.

De szerintük úgy tűnik, hogy a csatorna belső ügyként igyekszik kezelni az esetet. Kérdésükre ugyanis azt válaszolták:

„Tóth Andi, amikorra kellett, a helyén ült, az élő adás menetét nem zavarta meg”.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!