A rapper-műsorvezető őszintén beszélt arról is, hogy szokott szorongani, és még most is fáj neki a Curtis-szel való szakításuk.


Majka volt Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorának vendége. A rapper-műsorvezető számos dolgot elárult magáról.

Többek között beszélt arról is, hogy érdekli ugyan a politika, „de csak azon a szinten, mint minden más, gondolkodó embert. És pont” – mondta.

Curtis-szel való szétválásukról is őszintén beszélt. Úgy vélte, hogy az fáj neki a legjobban, hogy elvesztett egy barátot. „Egy nagyon jó barátot. Bocsánat, hogy ezt mondom. A legjobban az fájt, hogy nem tudtam mit tenni ebben az ügyben”.

Felmerült az is, hogy Majka gyakran szorongó, de ma már tudja, hogyan kezelje a helyzetet. Az utóbbi években már csak ritkábban tör rá ez az állapot, és ilyenkor jó módszer, ha eltereli saját magáról a figyelmet. Ilyenkor is megy a fellépéseire, vagy a műsoraiba, ahol a nézők nem láthatják rajta, hogy belül mit érez – mondta.

De vannak olyan történések is, amik aggodalommal töltik el, ilyen például az orosz-ukrán háború is. Elárulta, hogy sok pénzt fektetett olyan értékekbe, amelyeket – ha a szükség úgy hozná – könnyen magával tudna vinni.

„Ez az élettől függ, vagy a szituációtól: van egy háború a szomszédunkban.

– mondta a rapper.

Azt is bevallotta, hogy szeret segíteni másoknak, de van benne egy „önzőség is”, hogy ha egyszer ő szorulna támogatásra, akkor visszakapja ezt. De úgy véli, azért is fontos a segítség, mert egyszer, ha „bekopogok ott fenn valahol majd, és azt mondom, hogy jöttem, akkor majd előveszik a listát, és azt mondják, hogy ez nem rossz faszi volt, ezt engedjük ide be”.

VIDEÓ: Majka Kadarkai Endre műsorában


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!