2019 alatt összesen hatvanhatszor vitték be az Országos Mentőszolgálat munkatársai ugyanazt a XI. kerületi asszonyt - írja az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán.

Az asszonyhoz magatehetetlensége miatt hívták ki a mentőket, mind a hatvanhat alkalommal sikerült stabil állapotban kórházba vinni az ittas asszonyt.

"Szinte minden mentőállomásnak akadnak visszatérő betegei. Vannak, akik súlyos asztmájuk miatt szorulnak többször is gyors segítségre, másokat cukorbetegségük kapcsán ismernek már az életmentők és persze vannak, akik “más okból” találkoznak többször is bajtársainkkal. Utóbbi kategóriában meglepő, hogy 2019-ben egy XI. kerületi asszony szorult legtöbbször a mentők segítségére.

A nőhöz magatehetetlensége miatt, 2019-ben hatvanhat alkalommal riasztották ugyanarra a helyszínre a sürgősségi ellátás nemzetközi szinten is elismert szakembereit, akik minden alkalommal stabil állapotban szállíthatták kórházba az ittas asszonyt. Mielőbbi felépülést kívánunk, bajtársainknak gratulálunk!"



hirdetés