Idén először rendezik meg a Budapest Park WINTERFEST-et, ahol két nap alatt nyolc nagykoncert és éjszakába nyúló bulik várnak a – igazi zenei csemegékkel és meglepetésekkel. Mutatjuk a fellépőket!

Amikor beköszönt a hideg, sokan a pokróc alá húzódnak, forró csokit szürcsölve, és a nyári fesztiválok emlékével próbálják túlélni a téli hónapokat. De a Budapest Park idén másképp gondolja! A zenei élményekről decemberben sem kell lemondanod, hiszen elhozza neked az első Budapest Park WINTERFEST-et, egy felejthetetlen kétnapos fesztivált, amely garantáltan megdobogtatja a szívedet és megemeli a pulzusodat – a tánctéren!

Mikor és hol? – A téli fesztivál otthona

Ha már kívülről fújod a nyári Budapest Park bulik helyszínét, akkor itt az ideje, hogy megtanuld az MVM Dome címét is, mert idén télen ott dübörög majd a Park első téli fesztiválja. A WINTERFEST december 20-án és 21-én vár mindenkit, aki szeretne egy igazán különleges év végi zenei élménnyel gazdagodni.

Az MVM Dome gigantikus mérete lehetővé teszi, hogy a Budapest Park ikonikus hangulatát az év leghidegebb időszakában is átélhesd. A fesztivál nemcsak a fellépők miatt lesz kihagyhatatlan, hanem a Park jól ismert, látványos vizuális showelemei is garantálják, hogy egy egészen új szintre emelkedjen az élmény!

December 20. – Indie-rock és alternatív zenekarok estje

A fesztivál első napját a Blahalouisiana indítja, akik idén tavasszal mutatták be legújabb albumukat, a „Sötét villám”-ot. Ha szereted a lendületes indie-rockot és a dögös vokálokat, akkor a Blahalouisiana koncertje biztosan nem hagy hidegen. Zenéjük egyszerre érzelmes és robbanékony, tökéletes nyitánya lesz a WINTERFEST-nek.

Ezután a Vad Fruttik csap a húrok közé, akik az alternatív zenei színtér egyik legismertebb képviselői. Brutálisan őszinte szövegeik és kísérleti hangzásuk mindig különleges élményt nyújtanak, amit a rajongók imádnak. Ez a koncert sem lesz kivétel!

Az este egyik csúcspontja a Punnany Massif fellépése lesz, akik a „Fel Nem” című legújabb albumukkal érkeznek. A banda évek óta állandó szereplője a legnagyobb magyar fesztiváloknak, és most sem okoznak csalódást. Pörgős dalok, érzelmes lírák és egy olyan „punnanys” hangulat, ami garantáltan magával ragad.

A nap utolsó fellépője pedig az Elefánt lesz, akik a „SEMMI” című új albumukkal mutatják meg, miért az egyik legnépszerűbb alternatív zenekar az országban. Koncertjeik mindig különleges atmoszférát teremtenek, és a zenéjük mélysége egyszerre szórakoztat és elgondolkodtat.

December 21. – Folk-pop és pop-rock éjszakai mulatság

A második napon az aurevoir. ethno-beat bandája veszi birtokba a színpadot.  A népzenei hagyományokat modern köntösben megidéző banda igazi bulihangulatot teremt, és garantáltan mindenki táncra perdül majd.

Ezt követi a Margaret Island, akik 2024-ben fennállásuk 10. évfordulóját ünneplik. Az új lemezük, a „Minden levegővétellel újra megszületünk” olyan dalokkal érkezik, amelyeket garantáltan együtt fog énekelni a közönség. A banda mindig különleges kapcsolatot teremt a rajongókkal, és ez most sem lesz másképp.

A második napot pedig ByeAlex és a Slepp zárja, akik szintén 10 éves jubileumot ünnepelnek. ByeAlex megkerülhetetlen alakja a magyar popszíntérnek, és koncertjeik mindig garantálják a teltházat. A Slepp élő zenekaros felállása egyedi hangulatot teremt, amitől a közönség minden alkalommal megőrül.

Afterparty? Persze, hogy lesz!

Ha azt hiszed, hogy a koncertek után vége a bulinak, akkor nagyot tévedsz! Mindkét este éjszakába nyúló afterparty vár rád, ahol a legmenőbb DJ-k gondoskodnak arról, hogy a táncparkett sose legyen üres. A Budapest Park híres az afterpartykról, és a WINTERFEST-en sem lesz ez másképp. Az éjszaka folyamán nemcsak a zenében, de a látványban is elmerülhetsz, hiszen a Park stábja most is mindent megtesz azért, hogy felejthetetlen show-elemekkel kápráztasson el.

A jövő évre is gondolnak – új év, új szezon a Budapest Parkban

Bár a WINTERFEST idén decemberben debütál, a Budapest Park csapata már most nagy erőkkel készül a 2025-ös évad nyitányára is. A tavaszi szezon április 24-én veszi kezdetét, és a nyitóhétvége máris ígéretesen alakul. A Hiperkarma zenekar például egy jubileumi, 25. születésnapi koncerttel készül, ahol az együttes minden korszakából válogatott dalokkal lépnek színpadra. Szintén születésnapos a Kiscsillag, Lovasi András bandája, amely egyedi ünnepi műsorral és új nagylemezzel készül a rajongóknak. Ha ez még nem lenne elég, májusban a Katona József Színházzal közösen alkotott Csinibaba Táncdalfesztivál című produkciót is újra műsorra tűzik, ami az ’70-es évek táncdalait idézi meg.

És ha nemzetközi sztárokat szeretnél látni, akkor is van jó hír: májusban ismét visszatér a Scooter, hogy különleges műsorral szórakoztassa a közönséget. A Budapest Park tehát nemcsak a téli hónapokban, de jövő tavasszal is gondoskodik róla, hogy mindig legyen hova menned, ha élőzenei élményekre vágysz.

Extra élmény: Park FM

Ha már alig várod a WINTERFEST-et, és addig is szeretnéd hallani a fellépők zenéjét, akkor irány a Park FM! A Budapest Park augusztusban indított online rádiója már elérhető saját applikációban is, így bárhol, bármikor hallgathatod a legfrissebb zenéket és műsorokat. A rádió hamarosan új programokkal és tartalmakkal bővül, így mindig naprakészen követheted a Park legjobb zenéit!

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!