Rengeteg meglepetéssel, és a későbbiekben különféle műsorokkal is készülnek.

A Park FM éjjel-nappal a legmenőbb előadók zenéit játssza, és ugyanúgy felcsendülnek a Parkban rendszeresen fellépő headlinerek slágerei, mint a kevésbé ismert, feltörekvő előadók szerzeményei. Céljuk, hogy egy olyan, előremutató zenei platformot teremtsenek, ami a Budapest Park értékei mentén ad iránymutatást a hallgatóknak.

A “Zene be. Valóság ki.” szlogen arra utal, hogy kifejezetten a zenei tartalmakra koncentrálnak, amelynek kialakításában a Parkban fellépő zenészek, zeneipari szakemberek is aktívan részt vesznek majd. Az előzetes egyeztetések során ugyanis kiderült: nagy szüksége van a hazai zenei szcénának egy olyan platformra, amelyben megbíznak, és ahol szabadon mesélhetnek új megjelenésükről vagy megoszthatják gondolataikat bizonyos témákban.

Ráadásul egyedülálló módon a koncerthelyszínen belül alakították ki a Park FM stúdióját, amitől a műsorok még inkább “élővé” válhatnak, programnapokon a hallgatók együtt lélegezhetnek a közönséggel, sőt, a tervek szerint a készítők a nézőket is rendszeresen bevonják majd a műsorba.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!