Az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. együttműködést írt alá az online bevásárlási szolgáltatást nyújtó magyar startuppal, a Roksh-sal. A megállapodás értelmében a jövőben az Aldi kínálatából közel 3000 termék lesz online rendelhető a roksh.com weboldalon - közölte az áruház.

A kínálatban többek közt friss zöldség-gyümölcs, hús-, tej- és pékáru szerepel, de kozmetikai termékek és tisztítószerek is elérhetők lesznek.

„Jelentős lépést teszünk a számunkra fontos online élelmiszer-kereskedelem irányába: egy innovatív magyar startup ötlete találkozott vásárlóink régi vágyával, az online vásárlás lehetőségével…Az online bevásárlási szolgáltatás elindításával az Aldi a régióban is első lesz, hiszen a környező országok esetében nincs még lehetőség az Aldi-tól, illetve a Hofer-től élelmiszer‑házhozszállítás igénybevételére” – mondta el Bernhard Haider, az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.

A budapesti vásárlók a roksh.com weboldalon – az irányítószámuk megadását követően – összeállíthatják bevásárlólistájukat. A termékek kiválasztása után megjelölhetik, hogy mikor és hol szeretnék a bevásárlásukat átvenni. Ezt követően

a Roksh „személyes bevásárlója” elmegy a vásárlóhoz közeli Aldi üzletbe, ott összeválogatja a termékeket, és az áruházban elérhető aktuális áron megvásárolja azokat.

hirdetés

A bolti kínálat és a leadott bevásárlólista közötti esetleges áreltérés vagy termékhiány esetén a vállalat személyes bevásárló kollégája telefonon egyeztet velük a megoldásról.

A bevásárló szolgáltatás a karanténban élőknek is elérhető, hiszen a Roksh számukra is végez kiszállítást. A vásárlónak a megrendelés leadásakor csupán a megjegyzés rovatban fel kell tüntetnie, hogy karanténban van.

Ebben az esetben a személyes bevásárló felveszi vele a kapcsolatot telefonon és leegyezteti, hogy a csomagot az ajtó előtt hagyja, így nem szükséges fizikai érintkezés, hiszen a vásárlás összegét bankkártyával előre ki tudja fizetni a megrendelő.



hirdetés