Mónikát az utcán támadta meg a férfi, szó szerint a földre rántotta, majd megpróbálta letépni róla a fehérneműjét. Ez ráadásul nem valami sötét sikátorban történt, hanem fényes nappal.


Az énekes exe, Kádár Mónika először beszélt nyíltan arról a borzalmas támadásról, amely 2000 júliusában érte, és amely máig kísérti. Kozso volt felesége 30 éve vált el az énekestől, és most a Tények Pluszban mesélte el, hogyan élt át testi és lelki terrort egy beteges rajongó miatt, aki nemcsak őt, hanem családját és barátait is zaklatta.

Mónikát az utcán támadta meg a férfi, szó szerint a földre rántotta, majd megpróbálta letépni róla a fehérneműjét. Ez ráadásul nem valami sötét sikátorban történt, hanem fényes nappal. Mónika elmondása szerint az elkövető semmivel nem törődött, simán nekiesett a nyílt utcán.

Kádár Mónika ugyan nem tett feljelentést a testi erőszak miatt, de a zaklatás miatt már igen – mindhiába. A támadás annyira megviselte, hogy csak hét évvel ezelőtt kezdett igazán túllépni a történteken. A harcművészet nemcsak önvédelmet, hanem önbizalmat is adott neki. A támadás pillanatában is volt annyi lélekjelenléte, hogy a táskájában lévő kólás üveggel fejbe vágja támadóját, így sikerült elmenekülnie.

(via nlc.hu)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!